ДОБАВЕТЕ БЪЛГАРСКИ ИЗПЪЛНИТЕЛ ИЛИ МУЗИКА! Нека заедно да съберем българската музика на едно място! Ако имате любим български изпълнител, песен, музика или текст на песен и не ги виждате в нашата селекция, изпратете вашите предложения на bgmuzikaoffice@gmail.com
  • Харесайте ни във Facebook

  • Само българска музика. Всичко за българските изпълнители, песни и групи. Сайта Bgmuzika.org е създаден с цел да популяризира българската музика, като предоставя лесен достъп до всеки изпълнител и неговите музикални видео-клипове.

    Детската Евровизия може да се проведе в България

    elvis

    Италия се съмнява, че ще успее да проведе детската Евровизия. Става въпрос за финансови и организационни проблеми според слухове, които се носят сред европейските медии. Финалът на детската Евровизия ще се проведе в България, ако Италия се откаже, а това е твърде вероятно. България е втория класирал се участник на конкурса. Италия трябва да даде отговор до края на месец януари и ако това не се случи ще бъде отправено предложение до България. Организацията на подобен конкурс е твърде скъпа и едва ли България също би се справила, но Слави Трифонов е твърдо решен. След всичко през, което преминахме най-вероятно няма да се откажем и ще намерим финансови средства. Възможния сценарии е двете национални медии БНТ и БТВ да се обединят при организацията, но проблема със залата, в която ще се проведе е огромен. Единствената зала от такъв мащаб в България е Арена Армеец София, но дори и тя не се знае дали ще отговори на изискванията. Остава да стискаме палци не само Италия да се откаже, а и България да се справи с организацията на детската Евровизия, защото шанса конкурса да се проведе на родна земя не е за изпускане. Чуйте песента „Планетата на децата“ в изпълнение на Крисия.