ДОБАВЕТЕ БЪЛГАРСКИ ИЗПЪЛНИТЕЛ ИЛИ МУЗИКА! Нека заедно да съберем българската музика на едно място! Ако имате любим български изпълнител, песен, музика или текст на песен и не ги виждате в нашата селекция, изпратете вашите предложения на bgmuzikaoffice@gmail.com
 • Харесайте ни във Facebook

 • Само българска музика. Всичко за българските изпълнители, песни и групи. Сайта Bgmuzika.org е създаден с цел да популяризира българската музика, като предоставя лесен достъп до всеки изпълнител и неговите музикални видео-клипове.

  Ани Върбанова

  Ани Върбанова

  Ani Varbanova

  Ани Върбанова


  Ани Върбанова – Биография

  Ани Върбанова една от легендарните български естрадни певици, за която се знае твърде малко. Тя е родена на 2 януари 1950 г. в Бургас. Започва да пее в “Тоника”, която баща й създава заради нея. През 1977 г. печели голямата награда на “Златният Орфей”. Тя е и голямата любов на Васил Найденов. Въпреки тежкото си заболяване диабет, което носи от младини след раздялата и с първия си съпруг тя продължава да твори и до днес. Нейният любим стил е джаз и именно за това и парчетата, които изпълнява са в този жанр.